Noutăţi

Days of Confusion lansează single-ul şi videoclipul piesei Eternal Summer

Days of Confusion a lansat noul single, Eternal Summer, în cadrul unui concert ce a avut loc, duminică, 17 aprilie, în clubul în B52. Piesa face parte parte de pe noul album Days of Confusion, acărui lansare este planificată pentru toamna lui 2016. În cadrul acestui concert, la tobe a cântat Alex Halmagean, iar în deschiderea evenimentului din B52 au cântat trupele Sinscape şi Aeon Blank.
days of confusion
Videoclipul a fost realizat de către TheCell, echipa cu care trupa a colaborat la ultimele două videoclipuri, ‘Bloodstream’ (2014) şi ‘Dharkata’ (2015). Director Teodor Cucu şi Ionuţ Popescu, DOP Alex Gâlmeanu, Camera George Maftei, Edit Ionuţ Popescu şi Ştefan Tenovici, Color by Ştefan Tenovici, Producer Ionuţ Popescu & Teodor Cucu.

Days of Confusion – Eternal Summer (videoclip): http://umusic.ly/EternalSummerVEVO

Single-ul “Eternal Summer” este disponibil pe toate platformele de distribuţie digitală (streaming & download): https://UMR.lnk.to/EternalSummerNe

„Iniţial, acest videoclip trebuia lansat pe 7 noiembrie 2015. Ideea lui era de a mulţumi celor care au ajutat trupa de-a lungul existenţei. În acest sens, Days of Confusion şi-a rugat prietenii trimită un video cu ei alături de versuri din noul single Eternal Summer, pentru a face un lyric clip. Vineri seară, pe 30 octombrie, Ionuţ Popescu (producătorul clipului), pleca de la birou,mulţumit jumătate de clip era montată, urmând ca luni termine ceea ce începuse. Se ducea la concerul de lansare al noului album Goodbye to Gravity. Din păcate, pentru mulţi dintre prieteniinoştri, ziua de luni nu a mai venit. Printre care şi Ionuţ, Paşcu, Mişu, Vlad „Tz” şi Enache. În urma celor întâmplate în clubul Colectiv, trupa a decis schimbe sensul clipului şi -l dedice,in memoriam, tuturor celor pe care i-am pierdut în acea seară. Menţionăm faptul , înainte de a folosi imaginile cu persoanele care nu mai sunt, chiar dacă filmările au fost trimise chiar decătre ei, înainte de tragedia de la Colectiv, familiile celor în cauza au fost contactate şi pe lângă informare, s-a cerut permisiunea utilizării imaginilor.

Clipul este despre prietenie, despre amintirea celor care nu mai sunt şi despre cât de mult ar trebui îi apreciem pe cei care încă ne sunt alături.” – Days of Confusion

Eternal Summer este scrisă şi compusă de către Cezar Popescu, Cosmin Lupu şi Dan Ionescu şi este lansată în colaborare cu Universal Music România.

Trupa lucrează în prezent la primul lor album, ce se va lansa în toamna anului 2016, eveniment ce va fi susţinut de un turneu în câteva oraşe din ţară şi din Europa.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...