Noutăţi

Days of Confusion lansează single-ul „Eternal Summer” în exclusivitate pe Deezer!

Days of Confusion lansează „Eternal Summer”, al treilea single extras de pe primul album de studio, ce urmează apară în toamna acestui an, sub egida Universal Music România.

days of confusion

Piesa „Eternal Summer” poate fi ascultată exclusiv pe Deezer până pe 17 aprilie, urmând ca de luni, 18 aprilie, fie disponibilă pe toate platformele digitale.

„Eternal Summer este o piesă care, la bază, descrie experienţa unui om ce se retrage în propria realitate – perfectă de altfel – din ce în ce mai des, până când rămâne definitiv acolo. Corelată cu clipul, ar putea ne ducă cu gândul la prietenii caresunt şi ne-au făcut realitatea mai frumoasă, ajutându-ne de-a lungul timpului şi la cei ce nu mai sunt printre noi şi care sperăm se află acum într-o lume mai bună. Clipul trebuia iniţial lansat pe 7 Noiembrie 2015 şi a fost, încă de la început, dedicat celor care ne-au sprijinit din 2012 încoace, însă, în umbra evenimentelor din 30 Octombrie, am amânat lansarea aceasta până acum” declară Days of Confusion.

Premiera videoclipului piesei „Eternal Summer” va avea loc în cadrul concertului de duminică, 17 aprilie, din clubul B52, unde fanii trupei vor avea ocazia asculte LIVE un preview al albumului pe care trupa îl va lansa în toamna acestui an.

Days of Confusion, una dintre cele mai apreciate trupe de alternative metal/post-grunge din România, a fost înfiinţată în 2010 de Cezar Popescu (chitară), Cosmin Lupu (voce, chitară), Dan Ionescu (chitară) şi Andrei Ilie (tobe). În 2013 a fost cooptat Andrei Zamfir (chitară bas), iar în 2016 Cristi Dumitrescu (tobe) l-a înlocuit pe Andrei Ilie.

Toamna anului 2012 a marcat lansarea materialului discografic de debut, „Seeds” (6 tracks EP), care a devenit rapid un material emblematic pentru fanii muzicii rock, fiind totodată extrem de apreciat şi de critica de specialitate. “Seeds” le-a adus celor de la Days of Confusion premiului Best Romanian Metal Newcomer, acordat de metalhead.ro, o realizare cu care puţine trupe debutante se pot mândri.

Următoarele două single-uri, “Bloodstream” (2014) şi “Dharkata” (2015) au venit ca un preambul al albumului pe care trupa urmează îl lanseze în toamna acestui an. Începând de astăzi, Dharkata este disponibil, pe toate platformele digitale.

Ascultă „Eternal Summer” pe Deezer:
https://UMR.lnk.to/EternalSummerNe

Ascultă sau descarcă „Dharkata”:
https://UMR.lnk.to/DharkataNe

Days of Confusion:
Cezar Popescu (chitară)
Cosmin Lupu (voce/chitară)
Dan Ionescu (chitară)
Andrei Zamfir (chitară bas)
Cristi Dumitrescu (tobe)

Event Facebook :
https://www.facebook.com/events/1660927390844512/

Mai multe pe:
https://www.facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...