Noutăţi

Dark Tranquillity – ATOMA, Miracle Flair,19 aprilie, București

Dark Tranquillity se reîntorc la București în cadrul turneului ATOMA pentru un show de excepție ce va avea loc pe data de 19 Aprilie în Quantic.

Biletele se găsesc pe www.iaibilet.ro, în Magazinele Flanco și în rețeaua www.iabilet.ro/rețea aici: www.iabilet.ro/bilete-concert-dark-tranquillity-atoma-31623/?utm_source=fbevent2

Considerați alături de In Flames și At the Gates pionierii așa numitei scene metal Gothenburg, Dark Tranquillity au aporape 3 decenii de activitate timp în care au scos 11 materiale de studio, cel mai nou dintre ele, Atoma, fiind lansat în 2016 și dând numele turneului care va ajunge și la București.

De-a lungul timpului, din Dark Tranquillity au făcut parte artiști precum Anders Friden (In Flames), Michael Nicklasson (Carnage) sau Daniel Antonsoon (Soilwork). În momentul de față Dark Tranquililty e o formație alcătuită din artiști binecunoscuți ai scenei metal internaționale, aceștia colaborând sau făcând parte la un moment dat din trupe precum Hammerfall, Tiamat, In Flames sau Lacuna Coil.

Dark Tranquillity înseamnă:

Anders Jivarp – Tobe
Niklas Sundin – Chitară
Mikael Stanne – Chitară/Voce
Martin Brandstrom – Clape
Anders Iwers – Bass

În deschiderea formației din Suedia vor urcă pe scenă cei de la Miracle Flair.
Înființați în 2010, în Elveția, Miracle Flair au două albume la activ, ‘Inner Peace of Mind’ lansat în 2011 și ‘Angels Cast Shadows’ lansat în 2016.
În cei 8 ani de actvitate au urcat pe scenă alături de formații precum Eluveitie și În Extremo, fiind prezenți la mai multe festivaluri din occident.
Cu o prezență feminină carismatică, Nicole Hartmann și cu un chitarist, Daniel Maurizi, care face treaba a doi, Miracle Flair e o formație de care vom mai auzi cu siguranță pe viitor.
În momentul de față, Miracle Flair înseamnă:

Nicole Hartmann – voce
Daniel Maurizi – chitară
Cedric Bron – tobe
Jonas Luscher – bass

5Rand este o formație din Roma, Italia, care s-a înființat în 2015. Trupa abordează o combinație de industrial și thrash. Albumul de debut, ‘Sacred/Scared’ a fost lansat în 2017 urmat de două lansări de clipuri.

Formația nu a suferit modificări de componență iar în prezent, 5Rand înseamnă:

Riccardo Zito – Bass
Francesco Marroni – Tobe
Pierluigi Carocci – Chitară
Julia Elenoir – Voce

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara la următoarele prețuri:

– Earlybird: 69 lei – primele 100 de bilete
– Presale 1: 79 de lei
– Presale 2: 89 de lei
La intrare: 100 lei

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...