Noutăţi

Dark Sessions 1 va avea loc în ianuarie

DARK SESSIONS 1 este prima ediție dintr-o serie de concerte organizate de Final Step Productions ce vor avea în prim plan trupe din zona mai dark a metalului internațional și national.

EYE OF SOLITUDE – Funeral Doom/Death Metal – UK
EVADNE – Melodic Doom/Death Metal – Spain
WOE UNTO ME – Funeral Death/Doom Metal – Belarus
SELF-HATRED – Doom/Black Metal – Cehia

BILETE:

40 de lei – presale în rețeaua iabilet.ro
50 de lei – în ziua concertului și la intrare

Sâmbătă, 20 ianuarie 2018
Quantic Club
București, Intrarea Grozavesti

EYE OF SOLITUDE a început ca un proiect solo al romanului Daniel Neagoe și s-a transformat într-unul dintre cele mai importante proiecte de Doom Death din Europa. Aceștia au avut o activitate de invidiat în ultimii 5 ani (3 albume și 3 EP-uri). Mixând elemente de dark metal, black metal, gothic metal și chiar avantgarde sau tradițional (epic) doom metal alături de rețeta doom death, Eye of Solitude depășește barierele creative, adăugând elemente inovative cu fiecare nouă creatie.

Sunetul EVADNE este bazat pe melancolie, o încercare disperată de a crea un soundtrack adecvat pentru sentimentele cele mai adânci și mai triste ale ființei umane. Singurătatea, disperarea, tristețea, ura, iubirea sunt doar câteva adjective, care alături de o uriașa forță melodică dau sens acestei trupe spaniole de melodic doom death metal. Evadne păstrează o diversitate muzicală balansată datorită faptului este formată din diferite și variate stiluri muzicale.

WOE UNTO ME a apărut în 2008 în Grodno (Belarus). Albumul de debut „A Step Into The Waters Of Forgetfulness” a fost primit foarte bine, după cum arată și review-urile excelente din întreagă lume. Trupa a luat parte la câteva festivaluri din țară și din străinătate. Noul album dublu „Among The Lightened Skies The Voidness Flashed” a fost lansat pe 29 septembrie și include invitați precum Daniel Neagoe (Clouds, Eye Of Solitude, Shape Of Despair), Jón Aldará (Hamferð, Barren Earth, Clouds), Thomas A.G. Jensen (Saturnus) și Patryk Zwoliński (ex-Blindead, Proghma-C, ex-Neolithic).

SELF-HATRED este o trupă de doom/black metal care urmează moștenirea zilelor vechi în felul sau propriu. Albumul de debut al cehilor este plin de spiritul scenei doom a anilor 90, combinat cu un sound modern și interpretare specifică a fatalității muzicale. Un album dinamic de doom / death metal îl aruncă pe ascultător în adâncurile alegoriilor alături de foști membri ai Et Moriemur, Dissolving Of Prodigy și Silent Stream Of Godless Elegy.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea (în Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman și IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum și în ziua concertului la intrare dar și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...