Noutăţi

Dark Funeral mâine în Quantic

Suedezii de la DARK FUNERAL se întorc în România, pentru a susţine primul lor concert de club.

dark-funeral-bucuresti

Evenimentul va avea loc la Bucureşti, în club Quantic pe data de 8 decembrie 2016 şi va face parte din turneul de promovare a ultimului material discografic “Where Shadows Forever Reign”, album lansat pe data de 1 aprilie 2016 la casa de discuri Century Media.

Biletele pentru concertul DARK FUNERAL pot fi găsite exclusiv online pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea) la următoarele preţuri:

• Earlybird – primele 50 bilete – 60 lei;
• Presale – după epuizarea celor 50 bilete, până pe dată de 20 noiembrie – 70 lei;
În perioada 21 noiembrie – 7 decembrie – 75 lei;
În ziua concertului, în limita spaţiului disponibil – 80 lei.

Capacitatea clubului Quantic este una limitată, urmând ca pentru acest concert fie puse la vânzare 800 bilete.

Pe scena din Quantic vor mai urcă 2 trupe în cadrul acestui concert, urmând anunţăm numele acestora în perioada următoare.

Pagina oficială a evenimentului: https://www.facebook.com/events/199576853811374/

Dark Funeral reprezintă unul din cele mai importante nume pe scena black metal internaţională, formaţia fiind înfiinţată în 1993 de către Lord Ahriman şi Blackmoon.

Trupa are la active 6 materiale de studio, ultimul, “Where Shadows Forever Reign” avându-l ca vocalist pe Heljarmadr (Grá/Cursed 13). “Where Shadows Forever Reign” primit foarte bine atât de public cât şi de presa de specialitate.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...