Noutăţi

Damage Case și Anger Dose ajung în Suceava

Damage Case și Anger Dose ajung în Suceava pe 29 februarie. Trupele vor cânta, de asemenea, pe 28 februarie, în Iași, The Gate.

Damage Case, trupa ce ca direcție muzicală abordează un stil de rock’n’roll speed metal, sprijinit de piese ca R’n’R Patrol, Follow the Rotten, Speeding with the Dead, Killing Squadron asaltează scena underground din 2011 având în roster concerte și festivaluri bucureștene (Old Grave Fest, Metalhead Meeting, UMR Fest) cât și în afara Bucureștiului ca Timișoara(Student Fest) și Chișinău (Sheer Terror Fest) și au împărțit scena cu nume ca: Unleashed, Iron Angel, Artillery, Grave,Entombed A.D., Manilla Road, Hellcanon, DeathHammer, Ambush, Violentor, Reactory, Infest, Sodomizer, Virus, Inciter, Solace of Requiem, Primordial, Mentally Defiled.
Trupa, a luat ființă în anul 2010 un proiect format din pură pasiune pentru thrash de către Dragoș și Codrin, iar după câteva schimbări de componență are acum un line-up stabil format din Dragoș Coman(chitară lead și voce), Codrin Stamate (drums& backing vocals), Nicky Barbu (chitară ritm și voce) și George Nicolae (bass).
În anul 2015, Damage Case scoate primul single – Speeding with the dead – acompaniat de un videoclip, lucru realizat cu ocazia câștigării primei ediții a concursului ,,Ce se întâmplă, rockere?”. Cu foarte mult suport din partea prietenilor, fanilor, și a susținătorilor undergroundului, trupa în prezent lucrează la primul lor material discografic, care se va intitula Rock’N’Roll Justice, album care înglobează 4 ani de rock’n’roll, haos, distracție, și mult exces.

ANGER DOSE e o trupă de hardcore/metal din București ce și-a propus umple golul din scena locală pentru trupe ce cântă rapid, nervos și cu mesaj puternic social, critic la corupția și mizeria din jur, la banalitatea rutinei zilnice, împotriva nedreptății și a discriminării de orice fel, cu nervii acumulați timp de ani de zile. Trupa s-a înființat în iarna anului 2019 de membri care au cântat în trupe ca Mediocracy, Breathelast, Ropeburn, Kandaon, Killer Victim, Till Lungs Collapse, ContrabandX, Drop Out Of Life, printre altele.

Intrare: ora 21:00.
Suport: 15 lei.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!