Noutăţi

Damage Case lansează album

Slicer

Luând viață în 2016, și având în component 4 membri, Slicer este poate singura trupă de black/thrash din București. Puternic influențați de trupe ca Midnight și Motorhead și adepți ai vitezei, alcoolului și lui Satan, Slicer se remarcă prin stilul simplu, rapid și agresiv. 666!

Crossbone

Infiintati în octombrie 2012, acești băieți talentați și cu o admirație teribilă pentru thrash-ul old school, au avut un morman de concerte demne de luat în seamă, împărțind scena cu trupe precum Bio-Cancer, Chronoshere, Violentor și mulți alții. Băieții au deja la activ 2 materiale pe CD și se pregătesc de primul lor videoclip. Componența este formată din Mihai Parchisanu – guitars/vocals, George Nicolae – bass, Popa Andrei Mihai – lead guitars/backing vocals și Mălin Neamțu – drums.

Dupa aproximativ 6 ani de activitate pe scenă metalului underground din Romania, Damage Case, al căror sound a fost definit ca speed metal/ rock’n’roll își lansează primul material discografic ,,Rock’nRoll Justice”, album care înglobează multe experiențe rock’n’roll, haos, distracție, și exces. Materialul a fost înregistrat, mixat și masterizat la OsimetriC Studios de către Oase, iar cover artul a fost realizat de Bony Bonyard. așteptăm pe 9 decembrie, în club Hybrid, începând cu orele 20:00 pentru a ne bucură de o petrecere rock’n roll, cu invitații Crossbone și Slicer în deschidere. ,,The R’n’R Patrol” a luat ființă în anul 2010 ca un proiect format din pură pasiune pentru thrash de către Dragoș și Codrin, iar după câteva schimbări de componență are acum un line-up stabil format din Dragoș Coman(lead guitar&vocals), Codrin Stamate (drums& backing vocals), Nicky Barbu (rhythm guitars and vocals) și George Nicolae (bass). În anul 2015, Damage Case scoate primul single – Speeding with the dead – acompaniat de un videoclip, acestea fiind realizate cu ocazia câștigării primei ediții a concursului ,,Ce se întâmplă, rockere?”. Trupa înscrie în roster concerte și festivaluri bucureștene (Old Grave Fest, Metalhead Meeting, UMR Fest) cât și în afara Bucureștiului ca Timișoara(Student Fest), Chișinău (Sheer Terror Fest) și Sofia (Running Free Fest) și a împărțit scena cu nume ca: Toxic Holocaust, Unleashed, Iron Angel, Artillery, Grave, Entombed A.D., Manilla Road, Hellcanon, DeathHammer, Ambush, Violentor, Reactory, Infest, Sodomizer, Virus, Inciter, Solace of Requiem, Primordial, Mentally Defiled.

Biletele vor fi disponibile la intrarea în clubul Hybrid, la prețul de 10 lei.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...