Noutăţi

Damage Case a lansat clipul pentru ‘’Booze Rock’n’Roll’’

Damage Case a lansat clipul pentru ‘’Booze Rock’n’Roll’’. Single-ul este extras de pe albumul de debut al formației, intitulat ‘’Rock’n’Roll Justice’’.

Atât clipul, cât și piesa, sunt un statement care reprezintă de fapt esența rock’n’roll, implicit și a trupei Damage Case: riff-uri pe care nu te poți abține nu dai din cap, haos și multă distracție.
În 2010, Damage Case apare în rândul trupelor din underground-ul românesc, scopul fiind acela de a readuce pe scenă sunetul și energia metalului optzecist. Fiind puternic influențați de trupe precum Mötorhead (de unde și numele), Judas Priest, dar și de formații de thrash, în perioada lui de glorie, direcția muzicală este un mix de Speed/Thrash și Rock’n’Roll, mereu rapid, agresiv și old school.
Trupa își lansează în 2015 primul single/videoclip „Speeding With The Dead”,deși asaltează scena underground din 2011, iar în iarnă anului 2017 apare primul material discografic, „Rock’N’Roll Justice”, un album care pune în valoare un mix de speed/thrash metal și rock’n’roll, sincer, agresiv, murdar și old school, conțînând piese deja cunoscute, ca: Booze and Rock’N’Roll, Follow The Rotten sau chiar Rock’N’Roll Patrol.
Pe scurt, Damage Case sunt „The Romanian Rock’n’Roll Patrol”.
Clipul a fost realizat în colaborare cu Patricia Bîea / Psychedelicious.
Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!