Noutăţi

Crows Crown, câştigătorii Wacken Metal Battle din Honduras, în premieră la Bucureşti

Vineri 26 august 2016, Crows Crown (death metal/Honduras, câştigătorii Wacken Metal Battle de anul acesta din America Centrală) ajung în premieră la Bucureşti. Evenimentul este organizat sub egida serilor Metal Under Moonlight (ediţia a 59-a).

MUM 59

CROWS CROWN (death metal/Honduras)

Băieţii răi din ţara cu cea mai mare rată a criminalităţii de pe planetă ne vor arată definiţia unui death metal energic – nu o simplă mască, ci chiar realitatea brutală. Trupa s-a format acum aproape un an în Tegucigalpa. Muzicieni experimentaţi, proveniţi din alte formaţii ale Hondurasului, participă la finala zonală Wacken Open Air pe care o câştigă din prima, devansând formaţiile din Costa Rică, Guatemala, El Salvador şi Panama. Ca urmare, în august au cântat pe scena Wacken Open Air 2016, cântare care este urmată de un turneu european ce va include şi Bucureştiul, pe 26 august.

WARHANGER (thrash metal/Bucureşti)

Trupă etichetată în zona „new wave of thrash metal”, Warhanger activează de aproximativ un an pe scena autohtonă. Cu destule concerte în spate şi melodii compuse în acest timp, dar şi în ciuda multor schimbări de formulă, scopul formaţiei a rămas acelaşi: energizeze publicul pentru a întreţine pofta de metale grele şi de bere.

DOWNFALL (black metal/Bucureşti)

Formaţia a pornit la drum în 2014, sub denumirea de Prodigal Son. Deşi intenţia a fost ca trupa abordeze thrashul, în 2015, odată cu primele concerte, se conturează actuala direcţie muzicală: black metal. Treptat se renunţă la preluări şi apar spre sfârşitul anului trecut primele 5 piese proprii. Trupa va cânta pentru a doua oară în deschiderea unei formaţii străine, prima experienţă de gen fiind în iunie, într-un show exploziv alături de Sudden Death. Concertul din 26 august va beneficia şi de un show de scenă special, în spiriul black metalului obscur.

CLUB BLACK HELMETS (Str. George Ranetti nr. 23, Bucureşti).

Vineri 26 august 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Mijloace de transport: autobuz 601, metrou Grozăveşti.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri şi tricouri la acest concert.

Pagina evenimentului pe Facebook:
https://web.facebook.com/events/1011564888942925/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...