Noutăţi

Crowd Control lucrează la un nou clip

Trupa de electro-fusion Crowd Control lucrează la clipul piesei Devil de pe cel mai nou material discografic, Loud Blood Youth.

Coperta LBY FINALA-08

Acest album reprezintă colaborarea cu două legende ale muzicii electronice românești, Rodion G.A. și Adrian Enescu și cu numeroși producători care sunt în atenția pieței internaționale din noul val de muzică electronică: Cristian Fierbințeanu de la trupa Fierbințeanu și Plurabelle, Secuem (producătorul trupei 1979), Platonic Scale (fost membru Yoon), MAD (fost membru Bass Turbat), Elektromekanik & Happy Gutenberg de la labelul MIAUDIO, Costaș Ivanov (producătorul mulți-instrumentist din Temple Invisible), Alin Zăbrăuțeanu (producătorul multi-instrumentist din Omlett și fost membru Jazzadez), The Ghost of 3.13, afiliat labelului Mozyk.

Atentie cum ascultați noul disc Crowd Control, poate părea neuniform, însă este unitar în incoerența lui. Stilurile sunt diverse, se merge până la dub, avem și electronică pură și balade electro dar cel mai spectaculos lucru este piesă care da numele albumului. Nu vă spun mai multe vă invit doar să le ascultați!” – Mihai Dinu, Radio7, eclecticFM, Radio Guerrilla, RFI România.

Crowd Control este un proiect sonic bucureștean de electro-fusion care vă invită, cu fiecare performance, într-o călătorie deosebită, la granița subțire dintre manifest social, indietronică, 8-bit music și dub. Membrii trupei sunt: Intimidatah – (vocals, spoken-word), Răzvanescu – (sintetizatoare, pian) și Coshmelin – (tobe și percuție). Trio-ul are la activ două EP-uri lansate independent, GAME OVER și SELECT START și un al treilea, LOADING PLEASE, la casa de discuri Dubkraft/ False Flag Operation. În discografia release-urilor se adaugă un album de remixuri GAME OVER REMIXED (pe care strălucesc DJ Undoo, Elektromekanik, Indie Jules) și un album live, GAME START PLEASE.

 

 

Loud Blood Youth tracklist

01 Loud Blood Youth prod. Secuem & Fierbințeanu, cu All Spice Girls

02 Devil prod. Elektromekanik & Happy Gutenberg

03 Demons (Secuem Remix)

04 Failure 2 (Select Start) prod. Platonic Scale

05 Paradox, cu Rodion G.A.

06 Lost In Translation prod. Ilarian

07 Fine By Me prod. Costas Ivanov

08 Highway, cu Adrian Enescu

09 Dub Of A Golden Voice prod. Fierbințeanu

10 Return To Circle prod. The Ghost Of 3.13

11 Blood Bath prod. MAD

12 Promises prod. Alin Zăbrăuțeanu

 

Follow Crowd Control on:

https://www.facebook.com/CrowdControlRO
http://falseflagoperation.info/

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...