Noutăţi

CRIMENA caută un nou baterist

Metaliştii craioveni din CRIMENA sunt în căutarea unui nou tobar.

Viaţă de trupa nu este întotdeauna uşoară şi nu toţi sunt dispuşi să îşi asume un astfel de drum. Aparent asta este şi cazul crimenienilor, motiv pentru care îşi caută un nou membru alături de care să apară pe scenele naţionale şi internaţionale.

“Cum deseori se întâmplă că pe lista de priorităţi a membrilor să apară muncă, familie şi trupa aşa am ajuns şi noi într-o asemenea situaţie în care bateristul nostru doreşte să se retragă încet din trupe şi să îşi concentreze energia pe muncă şi familie. Asta înseamnă că în viitorul semi-apropriat vom avea nevoie de un nou membru în spatele tobelor. Singurele pretenţii sunt timpul şi posibilitatea de a pleca în turnee naţionale şi internaţionale. Mai multe detalii vom da în privat celor interesaţi. Ne puteţi contacta pe pagină oficială a trupei:  www.facebook.com/CRIMENA.Official sau pe mailul trupei official@crimena.com. Vă aşteptăm la o discuţie să stabilim cum vom cuceri lumea împreună. ”

Înfiinţată în septembrie 2012 şi avându-şi debutul pe scenă în noiembrie a aceluiaşi an, CRIMENA este o trupa de groove metal, violent, cu reminescente de thrash şi death metal.

În anii trecuţi de la înfiinţare, crimenieii au urcat pe scenele celor mai importante festuri din România (Rockstadt Extreme Fest, Metalhead Meeting, Maximum Rock Fest, Revolution Festival, etc), au cântat în mai toate oraşele mari din ţară şi au ieşit deja de câteva ori prin ţările vecine (Bulgaria, Serbia, Bosnia, Slovenia, etc)

Anul 2016 a adus o schimbare de componentă, vocalul Cosmin alegând să părăsească trupa, făcându-I loc indonezianului “Bob”. An martie a aceluiaşi an, trupa şi-a lansat şi primul album de studio “Chapter One: Divine Betrayal”, album lansat sub umbrela casei de discuri grecească The Leaders Records cu care craiovenii au semnat.

Avem un underground de toată frumusețea. Păcat că este necunoscut.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...