Noutăţi

Cred Că Sunt Extraterestru lansează album

Miercuri 02.11. 10PM
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
Artist Support: 20 lei

cred-ca-sunt-extraterestru


Cred Ca Sunt Extraterestru este o trupă care și-a început activitatea în primăvara lui 2015, în studio la Baba Novac. Vocalul trupei, AFO, pe care îl știm de la Subcarpați și Battle On Arena, a făcut echipă de live cu Cristi Anca (chitară, voce), Andrei „Power pe Vinil” Alexandru (synth-uri și scratch), Para (tobe și drumpad) și Cosmin Lazăr (inginer de sunet).

Băieții îmbină stiluri clasice cu modulații noi de sunete, tobe, chitări, VST-uri și „sesiuni de improvizație (freestyle)”. Ce iese se aude pe www.subcarpati.com, pe canalul de YouTube #CuleseDinCartier și la radio-uri locale și din țară.

Primul full album din istoria Cred Că Sunt Extraterestru se lansează pe 2 noiembrie, în Expirat.

„Aştept de o viaţă să lucrez într-un astfel de proiect. Nu am stat să ne gândim prea mult. Nu suntem adepţii vreunui trend. Ne-am pus la treabă şi uite că după 2 ani de când am deschis primul proiect am terminat şi albumul ăsta care, pentru mine, reprezintă maturizarea mea ca artist.” (Afo)

CCSE EP: http://subcarpati.com/credcasuntextraterestru/
SoundCloud: https://soundcloud.com/culesedincartier
YouTube Culese Din Cartier: https://www.youtube.com/channel/UClkhySi8WlR-zuRj2Zmh8NA

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...