Noutăţi

Cradle of Filth ajung în Quantic

Cradle Of Filth cântă în Quantic pe 28 februarie 2024. Invitați speciali sunt Wednesday 13 cu un set Murderdolls și Sick N’ Beautiful. Primele 200 de bilete au preț earlybird. Biletele se pun în vânzare pe 15 septembrie la ora 11:00.
Considerată de Metal Hammer drept cea mai de succes trupă britanică de la Iron Maiden până în zilele noastre, Cradle Of Filth se reîntorc în România cu al lor black metal combinat cu gothic și symphonic metal, cu teme muzicale puternic influențate de poezia și mitologia gotică și de filmele horror.
Fară niciun dubiu, una dintre trupele influențe din Marea Britanie, Cradle of Filth au lansat 13 albume de studio din 1991 până în prezent, albume în care regăsim de la influențe de black și death la symphonic și chiar thrash metal, Dani Filth, carismaticul solist și membru fondator al formației, mutând granitile muzicii Cradle cu fiecare album.

Wednesday 13 este numele de scenă al lui Joseph Michael Poole, artis ce a abordează o multitudine de genuri muzicale, de la horror punk la glam sau chiar country.
Membru fondator alături de Joey Jordison a trupei Murderdolls, Wednesday 13 a reușit alături de Joey să găsească puncte tangențiale între genuri muzicale ce la prima vedere păreau să nu aibe nimic în comun. Deci Murderdolls au lansat doar două albume de studio, acestea au fost bine primite de public, ajungând și în topurile atât din Statele Unite cât și din Europa. În cadrul concertului Wednesday 13 ne vă încânta cu un set Murderdolls.

Sick n’ Beautiful vin din Roma, Italia, și au aproape un deceniu de activitate. Abordează un hard rock cu influențe de industrial și punk, axandu-se pe tematica sci-fi și horror în principal. Printre artiștii care i-au influențat se numără Alice Cooper, Rammstein, Marilyn Manson și Nine Inch Nails. Au susținut deja turnee în Europa și au urcat pe scenele marilor festivaluri cea mai importantă prezență fiind cea de la Wacken.

Bilete: www.iabilet.ro/bilete-cradle-of-filth-87777/
Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Primele 200: 109 lei
  • Următoarele 200: 129 lei
  • În presale: 140
  • La acces: 160 lei
    La prețul acestora se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.
    Un eveniment METALHEAD
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...