DiverseNoutăţi

Country-rock made in România la Capcană

Sâmbătă, 16 februarie 2019, trupa Desperado va susține un concert de neratat în Timișoara, în clubul Capcană (ex Daos) începând cu ora 20.00.

Desperado este singura formație de country-rock din România și s-a înființat în anul 1999, luânduși numele după o celebră piesă a grupului EAGLES, care le-a influențat major destinele muzicale.

În 2002, 2006 și 2007 Desperado a participat la selecțiile Eurovision Song Contest. Ultimele 2 participări au marcat colaborarea cu interpretul norvegian de origine română Tony Poptamas, fapt care a atras o creștere substanțială de calitate și de box-office. La ediția Eurovision România 2007, Desperado și Tony Poptamas s-au clasat pe locul 2.

Cu 6 albume lansate de-a lungul anilor, „Am cazanul meu„,”Bețivan ratat„, „LeneasauLa fel ca tatasunt câteva dintre hit-urile care au plasat trupa Desperado în topul preferințelor muzicale ale celor care știu se distreze.

Componența trupei:
Sandy ”The Gun”Deac – voce, chitară, clape
Kovacs “Indiana Jones” Laszlo – chitară
Vlad „PG Suckermann” Spătar – bass, voce
Nelu „Ghetuța” Zah – tobe
Patriciu Pop – clape, voce

Intrare concert: 30 lei
Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-desperado-in-capcana-39621/

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/739388896432083

 

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...