CORBU organizează într-o singură locație patru reprezentații diferite, în patru zile diferite cu patru muzicieni diferiți. Reprezentațiile vor avea loc la Romanian Kitsch Museum din București pe 28, 29, 30 și 31 mai, toate începând la ora 20:23 fix.
Muzicienii invitați de CORBU sunt Sergiu CORBU Boldor, Florin Chirilă, Flavius Cristian Mocanu.
Blana con Dios. Starea 23 nu este un concert, nici un stand up, nici un spectacol, nici un performance, ci starea 23. Starea 23 este oameni șʾou. Starea 23 face trecerea de la legendă la vis, de la prejudecăți la dizolvarea lor, de la vizual la sunet, de la false credințe la autenticitate.
Starea 23 este starea de grație a artistului care nu încetează să creeze.
Sergiu CORBU Boldor: „Blana con Dios. Starea 23 este un concept pe care l-am gândit împreună cu Luiza Matilda Mitu. Este forma noastră de a fi aproape de oameni, spații, situații și, mai ales, de a scăpa de prejudecăți”.
Luiza Matilda Mitu: „Blana con Dios. Starea 23 este un oameni șʾou. Nu este nimic abstract, dar nici concret. Este despre starea artistului care se autocunoaște prin oameni și împreună cu oamenii. Este și o invitație spre creația continuă, de orice natură ar fi ea”.
Sergiu CORBU Boldor este inițiatorul și coordonatorul Proiectului muzical CORBU. Este cunoscut în lumea muzicală pentru formația de punk acustic folcloric medieval AD HOC. A urcat pe scenele naționale și internaționale, performând la vioară, împreună și alături de nume ca: Phoenix, Celelalte Cuvinte, Partizan, Dirty Shirt, Hara, farfarello, Haggard, Gabriela Cilmi, Macy Gray, Guano Apes. A absolvit Universitatea din Oradea cu specializare în pedagogie muzicală și interpretare vioară. Instrumentul său principal este vioara, iar ca instrumente secundare: chitară, mandolină, fluier, caval, drâmbă.
Flaviu Cristian Mocanu a absolvit studiile de la Conservatorul de Muzică din Ontario, Școala de Arte Cawthra Park și Metalworks Institute, unde a obținut diplomă în domeniul industria divertismentului și ingineriei de sunet. Instrumentele sale principale includ saxofonul, pianul și clarinetul, precum și mai multe instrumente secundare: chitară bass, chitară și tobe.
Florin Chirilă și-a terminat studiile la Universitatea Națională de Muzică „Ciprian Porumbescu” din București; este licențiat în pedagogie muzicală. Instrumentele sale principale sunt chitara bass și chitara, iar ca instrumente secundare: pian, tobe și clarinet.
Romanian Museum Kitsch este un spațiu în care se poate explora vizual ceea ce înseamnă subcultura în România, o subcultură creată de kirsch.
Proiectul Muzical CORBU este inițiat și coordonat de Sergiu Corbu Boldor și Luiza Mitu. Proiectul s-a născut în 2016, odată cu ideea conceptuală de la care a pornit: semnificațiile europene, occidentale și orientale ale corbului. Puse cap la cap toate aceste credințe construiesc o punte de legătură între sunet, tradiție, simbol și poveste.
Concertele CORBU sunt construite ca niște spectacole circulare, cu tematici diferite și acte de performance care dau elementul surpriză al proiectului și, totodată, mențin interacțiunea permanentă cu publicul.
În 2018 CORBU au participat la 17 festivaluri în țară, peste 30 de concerte în cluburi și pub-uri, 2 turnee conceptuale: „Turneul Soarelui” și Turneul Internațional „Vracii de Vin Nou”, 1 turneu secret, 1 turneu de promovare la radiourile din țară (Radio Guerilla, Rock FM, Radio Tanănana, Radio România Cultural, Definite Rock, România Rock), 1 concert televizat la TVR3, în cadrul emisiunii CAP DE AFIȘ, 3 concerte în afara țării Bulgaria, Ungaria, Canada. 1 videoclip al piesei „Ziua de Vară”, realizat împreună cu BlueCat Studio din București. De curând au lansat videoclipul piesei Furnica (fabulă), un videoclip realizat de fanii CORBU.
De asemenea, artiștii au în lucru EP-ul: „Ce-am pățit odată”.