Noutăţi

CONVERGE confirmați pentru Rockstadt Extreme Fest 2018


Una din cele mai originale și inovative formații ale curentului underground, Converge vor concerta pentru prima dată în România la Rockstadt Extreme Fest. Lansați în 1990, acest grup din Boston a revoluționat scena contemporană metal odată cu lansarea albumului Jane Doe, disc ce a fost numit ulterior de prestigioasă publicație Decibel drept cel mai bun album metal lansat în anii 2000, revoluționar atât prin prisma producției cât și a compozițiilor.

De atunci Converge a revoluționat odată cu lansarea fiecărui material discografic, oferind totodată și unul din cele mai intense showuri în fenomenul metal/punk.

La Rockstadt Extreme Fest, Converge vor ajunge cu un nou album, The Dusk În Us, lansat la cinci ani distanță de precedentul All We Love We Leave Behind și notat de Rolling Stone, Exclaim și PopMatters în top 3 al celor mai bune albume metal din 2017.

ROCKSTADT EXTREME FEST 2018 are loc în aceeași locație a Terenului de Biatlon de la baza Cetății Râșnov, spațiu unde zeci de formații internaționale vor concerta pe parcursul a 4 zile în cadrul celui mai iubit și apreciat festival de muzică extremă din România.

Abonamentele au fost deja puse în vânzare, lista pentru etapele de presale până în august 2018 fiind disponibile mai jos. La fel ca și precedentele ediții, nu vor există bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului.

Deși programul pe zile va fi disponibil doar în lunile premergătoare festivalului, promitem ca ediția din 2018 va fi cel puțin la fel de puternică ca cea aniversară, cu siguranță vom avea surprize pregătite, trupe în premieră în România și un line-up la fel de variat.

230 lei = 13.11.2017 – 4.02.2018
270 lei = 5.02 – 01.07.2018
300 lei = 02.07.2018 și pe toată durata festivalului

Până în acest moment au confirmat POWERWOLF, CONVERGE, SEPTCIFLESH, MISERY INDEX, GUTALAX, FLESHLESS.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...