Noutăţi

Conquering Lion @ club Fabrica // joi, 21 aprilie

Conquering Lion, una dintre cele mai cunoscute trupe de reggae/ dub din Balcani, revine în România pentru a susține 4 concerte in memoriam Mishah Boogie. Concertul din București va avea loc joi, 21 aprilie, la Club Fabrica – sala Claudiu Petre #findme.
Alături de Conquering Lion vor mai urca pe scenă L’equipe De Peche și Loose Jacket, un colectiv de artiști ce susțin jam sessions, atât în București cât și în țară, membri ai Bucharest Jamming Collective Project.
De afterparty se va ocupa King Julien, unul dintre cei mai apreciați selectori români de reggae și dancehall, membru fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival.

YT: https://www.youtube.com/watch?v=UyUGdFadK6E
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/582291275259200/

Afis Conquering Lion_Web

Program:
20:00 – Doors
20:00 – Warmup /w TrickSodus Da Muv
20:30 – Loose Jackets
21:30 – L’equipe de Peche
22:30 – ZmoalăCazan
23:30 – Conquering Lion
01:00 – Afterparty /w King Julien (Zona Reggae)

***
Conquering Lion vin din Tetovo (Macedonia)  și au început activitatea în  aprilie 2007.
În octombrie 2009 trupa a lansat primul LP (PMG Recordings), intitulat simplu “I”, compus din 10 piese, inclusiv colaborarea cu artistul Jamaican Jah Clarity, “Jah Love”.
Pe parcursul ultimilor ani, trupa a avut turnee ce au inclus toată regiunea Balcanilor (Macedonia, Serbia, Bulgaria, Grecia, Croația, Bosnia, Albania, Kosovo, România, Slovenia etc) și a Germaniei.
Cel de-al doilea material al trupei, “Know Your Wisdom”, a fost lansat în 26 august 2011 și a fost urmat de un turneu de 30 de zile. Conquering Lion a susținut concerte semnificative aături de  Gentleman (GE), Manu Chao (FR), Ras Zacharri (JA), Donald Minott (JA), Hornsman Coyote (RS) și mulți alții.
În luna decembrie a anului 2012, trupa a lansat videoclipul oficial pentru piesa “Fire”.
Anul 2013 marchează lansarea celui de-al treilea material discografic, numit “Revelation”, urmat de un nou clip oficial pentru“Trickster’s End”. În aprilie 2014 Conquering Lion a avut parte de un turneu european de succes, care a inclus tari precum Olanda, Germania, Slovacia, Cehia, Polonia.
În prezent membrii trupei pregătesc cel de al patrulea material, care va fi urmat de un nou turneu european.

Sunt un tip care compune muzică, și din când în când își mai dă cu părerea despre muzica altora pe internet, că de, vorba aia, nu-s destule păreri pe internet. Sunt prezentatorul emisiunii Flash News, pe care încerc, împreună cu colegii, să o fac să fie…

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...