Noutăţi

Concurs Progressive Soldiers 3: White Walls, smallman şi Blame Hofmann

Afis_Prog_Soldiers_3_A3_RGB

Mai sunt exact 17 zile până la cea de-a treia ediţie Progressive Soldiers cu white walls, smallman şi Blame Hofmann – Tool Tribute. Avem multe concursuri pregătite în săptămânile rămase dar şi în seara concertului, precum şi surprize cu trupele şi dezvăluiri legate de ceea ce vă aşteaptă în acea seară.
Dăm astăzi drumul primului dintre ele. Comentează-ne cu piesa ta preferată cu White Walls şi dă-ne un share public acestei postări: https://www.facebook.com/theintermissionro/posts/1078072218957912?pnref=story şi poţi câştiga un tricou cu White Walls, precum şi un afiş oficial cu „Death Follows Me”, noul lor single, semnat chiar de trupă în seara concertului.
Câştigătorul va fi anunţat când dăm drumul următorului concurs, pe 7 noiembrie, via random.org.
Event: https://www.facebook.com/events/306263913084727/.

Pentru cei care ni se vor alătura acum pentru prima oară, spunem că Progressive Soldiers doreşte, mai presus de a deveni o obişnuinţă concertistică a fanilor genului progressive, să fie o comunitate care reuneşte în special trupe de progressive, de vază sau aflate la început de drum, în mijlocul unei atmosfere de prietenie şi relaxare pe valuri de tonalităţi progressive, de la rock la metal şi instrumental. Progressive Soldiers vrea să ofere fanilor genului o şansă de a participa la concerte 100% prog în urma cărora să simtă că au regăsit în cadrul lui tot ceea ce îşi doreau de la un astfel de concert.
Pe perioada concertului, între pauze, înainte şi după terminarea concertului vom pregăti, cum v-am obişnuit, un playlist special de prog, de la anii ’70 şi până în prezentul nostru.

După două prime ediţii şi un turneu prin ţară cu trupe deosebite pe latura de progressive de la noi, cum sunt Axial Lead, Red Magnetic, Subliminal Damage, Asemic, Untold Faith, AltF4 şi Mindcage Escape, mergem mai departe cu cea mai mare ediţie pusă la cale de către noi până acum şi adăugăm listei pe White Walls, smallman (Bulgaria) şi Blame Hofmann (Tribut Tool).

 

 

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top