Noutăţi

Concurrency in Knowledge cântă alături de Asphyx la Sofia

Trupa bucureșteană de extreme metal, Concurrency in Knowledge, a fost invitată să cânte alături de legendarii deatheri olandezi Asphyx în cadrul concertului din clubul Live&Loud din Sofia în data de 27 martie 2016. Pe scena clubului vor urca și Hyperborea din Bulgaria.

Biletele pot fi achiziționate AICI

CONCURRENCY IN KNOWLEDGE este o trupă bucureșteană de metal extrem, ce a luat naștere la începutul anului 2014, la inițiativa chitaristului Cedrik, alături de vocalul Ioan Preda. Câteva luni mai târziu, a fost cooptat Valentin Cristocea ca basist, iar până la sfarșitul anului, Teo Popp s-a alăturat pentru poziția de baterist.

Trupa își prezintă conceptul în jurul unei filosofii bazate pe existența mai multor planuri ale realitații, deliberări asupra conștiinței umane și autodefinirea individului în oglinda miturilor și zeilor creați de el însuși. Spectacolele live sunt concentrate spre o rupere de realitate prin riff-uri complexe, cu o agresivitate încadrată într-o ambianță groove, cu break-uri  îndrăznețe, invitând ascultătorul  să împărtășească live experiența unor trăiri intense.Cik2

În octombrie 2014, grupul a produs materialul de debut „The Decider”, care a fost lansat live în mai 2015; materialul a fost bine primit de public si de criticii undergroundului metal. Anul 2015 aduce un palmares de peste zece concerte in București si alte orașe din România.
În prezent trupa lucrează la un nou material, ce va fi lansat până la finele lui 2016.

Eveniment oficial

Pe Concurrency in Knowledge îi puteți găsi pe site-ul oficial sau pe pagina lor de facebook

Sunt un tip care compune muzică, și din când în când își mai dă cu părerea despre muzica altora pe internet, că de, vorba aia, nu-s destule păreri pe internet. Sunt prezentatorul emisiunii Flash News, pe care încerc, împreună cu colegii, să o fac să fie…

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...