Noutăţi

Concertul Karma to Burn de la Cluj-Napoca a fost reprogramat pentru 7 aprilie

Live Nation Promotions, organizatorii concertului Karma to Burn, ce urma să aibă loc pe 11 aprilie la Cluj-Napoca, anunță reprogramarea evenimentului, din motive independente de voința acestora. Astfel, Karma to Burn, alături de Sons of Morpheus și RoadkillSoda, vor urca pe scena din Flying Circus Pub  joi, 7 aprilie, începând cu ora 19:00.

AfisK2B

Persoanele care au achiziționat deja bilete pentru acest concert și în urma reprogramării doresc recuperarea contravalorii biletelor, vor primi un email (la adresa de email înregistrată în momentul cumpărării biletelor), cu informații despre procedurile de retur. Cei care au achiziționat biletele în format fizic de la punctele de vânzare partenere IaBilet.ro și doresc returnarea contravalorii biletelor, sunt rugate să se adreseze pentru retur magazinelor respective.

Biletele sunt în continuare disponibile la prețul de 30 lei până în seara concertului, online, pe www.iabilet.ro, precum și în format fizic, în rețeaua magazinelor partenere IaBilet.ro: magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, agențiile Perfect Tour, magazinele Uman și IQ BOX (partener Telekom), rețeaua de magazine SAY (partener Orange), pe terminalele self-service ZebraPay din toata țara, dar și la Hard Rock Cafe București și Berăria H din București. În seara concertului, la intrare, prețul unui bilet va fi 35 lei.

Eveniment Facebook: http://bit.ly/1LEYTRw

             Bilete: http://bit.ly/21G0o3F 

 

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...