DiverseJazzy-blues

Concertul Candy Dulfer, ce urma să aibă loc în data de 17 octombrie, la Sala Palatului, se anulează

Organizatorii concertului saxofonistei Candy Dulfer, programat pentru data de 17 octombrie la Sala Palatului din București, sunt nevoiți să anunțe anularea evenimentului.
Pentru biletele achiziționate din rețeaua Eventim (Germanos, Cărturești, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour), returnarea contravalorii biletelor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate, cu prezentarea și reținerea biletelor în original.
Pentru livrările prin curier, contravaloarea biletelor va putea fi recuperată de la unul din punctele de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea și reținerea biletelor în original:
• Eventim București – bd. I.C. Brătianu nr. 6 (în incinta Cinema Pro);
• Eventim Cluj – str. Alexandru Vaida Voevod nr. 53B (în incinta Iulius Mall).
Clienții din afara ariei punctelor de lucru Eventim și cei care au achiziționat bilete de la Eventim Timișoara din str. Mărășești nr. 2 (casieria Teatrului Național Timișoara), sunt rugați să contacteze Eventim la adresa de e-mail contact@eventim.ro sau să trimită biletele prin curier la sediul central din str. Popa Petre nr. 5, Cod Poștal 020801, București, banii urmând a fi returnați în contul din care a fost efectuată plata. Costul transportului va fi suportat de către expeditor.
Pentru bilete Print@Home – banii se vor returna automat în termen de până la 10 zile lucrătoare, pe cardul cu care s-a efectuat plata.
Organizatorii își cer scuze pentru eventualele neplăceri cauzate și mulțumesc publicului pentru întelegere.
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...