Noutăţi

Concerte Mindcage Escape în septembrie 2016

Mindcage Escape, o formaţia bucureşteană iubită şi respectată cu 4 ani de activitate, va susţine două concerte în Septembrie 2016.
Cu influenţe de la Rush până la Rise Against, de la Blind Guardian până la Between The Buried And Me şi de la Toto până la Textures, am putea îi descriem ca o trupă de “modern progressive power metal”.

mindcage-escape
Chiar dacă muzica lor include breakdown-uri şi blast beats-uri, schimbări neaşteptate de ritm şi o complexitate de la modern progressive metal, technical death metal şi mathcore, piesele lor nu sunt lipsite nici de o melodicitate “catchy” nici de chorusuri antemice, emblematice pentru genul power metal.
În momentul de faţă, băieţii de la Mindcage Escape pregătesc piese noi în propriul studio, alături de un prim videoclip promo, ce va fi lansat în curând.
Pe data de 2 Septembrie Mindcage Escape va susţine un concert la Club A pe Strada Blănari în zona Lipscani (Sector 3), Bucureşti.
Pe lângă Mindcage Escape, veţi putea vedea în deschidere o altă formaţie bucureşteană, Pseudonoise, care abordeaze un stil grunge / alternative metal, trupă compusă din patru instrumentişti şi o voce feminină.
Club A îşi va deschide porţile pentru voi la ora 20:00 şi prima formaţia va urca pe scenă la ora 21:30. Biletele sunt disponibile numai la intrare, la preţul de 15 lei.
Evenimentul este organizat de către Anglo-Saxon Booking Agency în colaborare cu Club A şi DJ Bogdan Nicolescu.

https://www.facebook.com/events/1029161037132696/
După un concert în oraşul lor de origine, Mindcage Escape va porni spre Constanţa, unde sunt invitaţi speciali la un eveniment anual cu caracter internaţional şi prestigios, Ziua Chitarelor IV” care va fi ţinut în Piaţa Ovidiu pe data de 3 septembrie.
În Constanţa, pe lângă Mindcage Escape vor concerta Asemic (instrumental progressive metal, Bucureşti) şi Ciro Manna. Pe capul lui afişul va fie şase numele grele din lumea chitariştilor, precum Joel Hoekstra (Whitesnake), Ron Thal (ex-Guns’n’Roses), Tosin Abasi (Animals As Leaders), Frank Gambale (Chick Corea Elektric Band), Prashant Aswani (Justin Timberlake) şi Daniele Gottardo (chitaristul preferat a lui Steve Vai).

https://www.facebook.com/events/1294948953873178/

Componenţă Mindcage Escape:
Ionuţ (voce), Iulian (chitar), Mega (chitar), Vije (chitar bas) şi Valentin (tobe)
Discografie Mindcage Escape:
“Straitjacket” (EP disponabil online, 2014)

https://youtu.be/nhObxwVh48w

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...