Noutăţi

Concerte Exuviath în perioada următoare

Formația bucureșteană Exuviath a ajuns deja la cel de-al doilea album – „State of Fear” – un material plin de metal energic, ce continuă drumul deschis de „Contra Mundum”, lansat anul trecut pe 7 Mai. Albumul va apărea în format digipack sub tutela casei de discuri Psychosounds Music.
Coincidență sau nu, lansarea oficială va avea loc tot pe 7 mai cu un prim concert în Cluj, la Form Space în deschiderea celor de la Wolfheart, urmând ca apoi pe 18 Mai noul album să fie prezentat și în București, la Quantic, în compania trupelor Infest din Serbia, Turbocharged din Suedia dar și conaționalii Phobia, Eternal Strike și Solludus.
Formația Phobia vor urca în premieră pe scena de la Quantic, pentru a vă încânta cu showul lor energic, în timp ce Solludus și Eternal Strike for debuta scenic în seara de 18 Mai. Fiți alături de ei, scena locală are nevoie de trupe tinere iar trupele au nevoie de susținerea publicului.
Biletele se pot achiziționa în rețeaua iaBilet.ro:

  • 90 RON presale 2 până pe 17.05.2024

  • 100 RON online și la locație pe 18.05.2024

Bilete aici.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...