Noutăţi

Concert Z.O.B. și SKA-NK

zob

Pe 8 aprilie nou concert Dark Side Nights în Fabrica.

Noi zicem să facem să fie mare petrecereeeeeeeeeeeee alături de băieții aștia faini de la SKA-NK și ZOB!

SKA-NK este o trupă ce s-a format pe tărâmuri băimarene în vara anului 2010. Fiind amatori de muzica veselă, au hotărât ca numele formației sa fie o abreviere a stilurilor principale care îi definesc: ska-ul și punk-ul, rezultând Ska-nk. Mai mult, în piesele lor se observă și influențe reggae sau rap.

Piesele ating o gamă vastă de subiecte, de la cele mai serioase, până la versuri pline de umor sau jocuri de cuvinte îndrăznețe.
În 28 decembrie 2011 au lansat albumul de debut “Suntem la televizor”, iar in 16 septembrie 2012, primul lor videoclip oficial la piesa “M-am saturat de ploaie”.
Printre piesele care s-au bucurat de o popularitate sporită au fost și “Nu mai sta în spate” sau “Boxele, roțile”, care au fost difuzate în heavy rotation de Radio Guerrilla.
Cel mai recent videoclip oficial, pentru piesa “Arata-i c-o iu…” a devenit viral, ajungând în scurt timp la peste 100 de mii de vizualizări.

Anul 2015 le-a adus băieților de la Ska-nk cel de-al doilea album – Pe Acorduri de Vara – și implicit un turneu de promovare al acestuia.

Componență:
Ghit Răzvan (Johnny) – chitara & voce
Horge Răzvan (Aurel) – chitara
Nemeș Tudor – bass
Szendrei Alexandru (Alec) – tobe
Ghit Madalin – voce

https://www.facebook.com/skaaaa.nk
https://www.youtube.com/user/SkankVideosTv

***

Cunoscuți pentru celebrele piese “Telenovele”, “Prietena mea”, “Printre nori”, “Cântec de dragoste” sau “Clona” și pentru stilul punk rock abordat, ZOB au participat la numeroase festivaluri din București și din țară, deschizând concertele formației rock de tradiție Iris în cadrul turneului lor național “Digital Athenaeum” sau concertele unor artiști străini ca Dio și Billy Idol. Din 2011, ZOB introduc un show special de Crăciun -“Who Killed Santa” – devenit deja tradiție în perioada sărbătorilor.

Componența ZOB îi include pe Vlase (solist vocal, bass), Moșu (chitara, voce), Lonti (chitara, voce) și Forrest (tobe), formulă ce a rămas în picioare de la înființarea trupei în 1993.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!