Noutăţi

Concert White Walls, Till Lungs Collapse, Unflicted astăzi

white-walls

Vineri 21 Octombrie ABY STAGE BAR invită la un concert excepţional WHITE WALLS
În deschiderea concertului:
Till Lungs Collapse – melodic-hardcore – Bucureşti
Unflicted – alternative-metal – Bucureşti

Open Doors: 21:00
Suport Artişti: 20 LEI

După o pauză conjuncturală, White Walls revine cu un nou material, acompaniat de videoclip. Piesa se intitulează “Death Follows Me” și este primul produs de studio
scos de constănțeni din 2013, când au lansat LP-ul “Escape Artist”. Materialul marchează și prima înregistrare cu Andrei Ilie (tobe – ex-Days Of Confusion), care l-a înlocuit în live-uri pe Marian Mihăilă începând cu 2015.
„Death Follows Me este o piesă a cărei geneză a avut loc acum câțiva ani și a constat inițial într-un demo al lui Dasu (chitară), peste care am înregistrat niște linii de voce.

După tragedia de la Colectiv, care l-a smuls dintre noi, printre prea mulți alții, pe Tudor Golu, chitaristul Axial Lead, alături de care urma să cântăm în turneu, am avut câteva întâlniri “heart to heart” și am decis că este foarte important pentru noi, ca dacă ieșim din nou la suprafață, atunci să o facem cu un material nou”, a declarat Eugen(voce).
Dasu (chitară): „Melodia aduce niște sunete noi pentru White Walls și suntem foarte fericiți că avem ocazia să le cântăm.

Death Follows Me este o piesă despre entropie și sună ca atare. La ultimul riff scade temperatura în “venue” cu 7-8 grade. E binesss.”

Pe cei de la White Walls îi puteţi vedea şi în cadrul celei de-a treia ediţii Progressive Soldiers din capitală, care va avea loc pe 18 noiembrie în club Quantic, alături de smallman din Bulgaria şi trupa tribut Tool, Blame Hofmann.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...