Noutăţi

Concert White Walls și COD în Timisoara

Joi, 4 octombrie 2018, începând cu ora 20.00, clubul Manufactura răsună a metal-rock cu trupa White Walls din Constanța și a stoner rock în deschidere cu cei de la COD din București.

White Walls s-a remarcat în lumea muzicală românească prin sunetul metal rock progresiv, dar și pentru de-a lungul timpului a împărțit scena cu nume sonore ale rock-ului mondial precum Deftones, The Ocean, East Of The Wall, Blind Guardian, dar și trupe românești recum E.M.I.L., Luna Amară, OCS, Implant pentru Refuz și mulți alții.

Aparută în 25 aprilie 2009, trupa White Walls a reușit într-o perioadaă relativ scurtă, să-și construiască o reputație remarcabilă în scena muzicală rock-metal din România, bazată nu doar pe LP-ul de debut „Mad Man Circus”, dar și pe spectacolele live.

Reputația celor de la White Walls s-a consolidat după câștigarea locului 1 la secțiunea Newcomers în rândul formatiilor metal rock de la Stufstock în 2010, locul 3 la concursul Maximum Rock – Suport pentru Underground, locul 1 în competitia Romanian Global Battle of The Bands Finals din 2011, și locul 5 în competiția globală GBOB Wold Finals. Tot în 2011 trupa câștiga titlul de “Best Romanian Metal Newcomer” la competiția Metalhead.ro’s Best of 2010 awards.

Formatia COD va cânta în deschiderea concertului celor de la White Walls, începând cu ora 20.00. COD a luat naștere în Bucuresti și își delectează publicul cu ritmuri de stoner rock. Cele 2 albume lansate de-a lungul timpului ”I need to get out” și „Came out damned” se remarcă tot mai mult în industria muzicală rock românească.

Intrare concert: 15 lei.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2210430679219067

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...