Noutăţi

Concert While She Sleeps în Fabrica pe 8 noiembrie

Trupa engleză de metalcore While She Sleeps cânta la Fabrica pe 8 noiembrie de la ora 20:00 în cadrul uni show marca METALHEAD. Biletele earlybird sunt în vânzare aici: www.iabilet.ro/bilete-concert-while-she-sleeps-lafabrica-26019/

whileshesleeps
Formată în anul 2006, în apropiere de Sheffield, Anglia, grupul While She Sleeps urma devină unul dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite proiecte ale metalcore-ului european.
EP-ul de debut al trupei, „The North Stands For Nothing”, a ajuns în mâinile fanilor abia în 2010, dar a devenit în scurt timp piatra de temelie a unui proiect ce urma creeze senzaţie în întreaga lume.

În 2012, While She Sleeps lansează primul album de studio, „This Is the Six”, iar la trei ani distanţă lansează „Brainwashed”, albumul pe care stă scrisă celebra piesă „Four Walls”.

Muzica formaţiei While She Sleeps poartă influenţe precum Thrice, Slipknot, Foo Fighters, Underoath, Refused, Comeback Kid, Gallows şi Alexisonfire, oscilând între genuri precum hardcore punk, metallic hardcore, post-hardcore sau alterntive metal.

La Bucureşti, While She Sleeps vor pune în scenă un show de zile mari, oferind publicului din România un concert care, sub nici o formă, nu trebuie ratat.

Încă o trupă va fi anunţată în curând!

Primele 50 de bilete costă 45 de lei şi se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în format fizic în reţeaua de 1500 de puncte iabilet.ro/retea.

După epuizarea biletelor earlybird, biletele vor costa 50 de lei, respectiv 55 de lei. În ziua concertului la intrare, biletele vor costa 60 lei în caz showul nu va fi sold out.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...