Noutăţi

Concert When Nothing Remains, Fallen Arise şi Kratos în Club Quantic

FINAL STEP PRODUCTIONS prezintă un concertul formaţiilor WHEN NOTHING REMAINS, FALLEN ARISE şi KRATOS în Clubul Quantic din Bucureşti, pe data de 17 octombrie 2016.
wnr-poster

Formaţia suedeză de doom-death metal WHEN NOTHING REMAINS va ajunge pentru prima dată în România pe data de 17 octombrie 2016 în clubul Quantic din Bucureşti. Maeştrii suedezi ai atmospheric doom death metal-ului au în componenţă membri din trupe precum Nox Aurea, Draconian, Doom: VS, The Cold Existence, Rimfrost, Grá etc. Trupa impresionează prin compoziţiile melodice decorate cu solo-uri catchy de chitară şi clape atmosferice, cu un mix armonios de voci clean şi growl.

După concertul susţinut anul acesta pe scena mare a Festivalului Artmania, formaţia de symphonic gothic metal FALLEN ARISE din Grecia se întoarce în România pentru un show alături de WHEN NOTHING REMAINS. Înfiinţată în 2009, aceasta a lansat cel de-al doilea album de studio „Adeline” în octombrie 2015, via Rock Of Angels Records (ROAR), combinând o atmosferă teatrală cu o abordare progresivă. Albumul ne trimite înapoi în timp în epoca victoriană a secolului 19, prezentându-ne decăderea corpului şi a minţii omului prin ficţiune. FALLEN ARISE a împărţit scena cu trupe precum Moonspell, Leaves’ Eyes sau Outloud. Din 2016, formaţia are un nou vocal, în persoana lui Vlasis Katsaounis.

Formaţia KRATOS revine pe scena după ce pe data de 6 mai a lansat într-un concert special în Clubul Fabrica, albumul Arlechino. Creată în anul 1996 de către Daniel Dron, Kratos a căpătat imediat atenţie în metalul românesc prin stilul gothic melodic. KRATOS a concertat alături de nume precum Tiamat, Rotting Christ, Umbră et Imago sau Suicidal Angels. În 2016 formaţia este semnată de casa de discuri finlandeză Inverse Records (www.inverse.fi) şi se întoarce cu un stil mai incisiv, dar mai symphonic, cu voci bombastice dar teatrale care pot fi auzite pe noul album.

Pagina evenimentului pe Facebook
https://www.facebook.com/events/1791984387726658/

WHEN NOTHING REMAINS (SE) – Atmospheric Doom Death Metal
https://www.facebook.com/whennothingremainsofficial/

FALLEN ARISE (GR) – Symphonic Gothic Metal
https://www.facebook.com/fallenarise/

Luni, 17 octombrie 2016, ora 19:00
Bucureşti, Club Quantic – Intrarea Grozăveşti

https://www.iabilet.ro/bilete-when-nothing-remains-se-fallen-arise-gr-tba-26273/

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzică, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară), Hard Rock Cafe, dar şi la Clubul Quantic, precum şi în ziua concertului la intrare.

Presale – 20 de lei
La intrare, în ziua concertului, biletul va costa 25 de lei.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...