Noutăţi

Concert We Singing Colors în Club Manufactura pe 30 august

Joi, 30 august 2018, Clubul Manufactura aduce la Timișoara trupa We Singing Colors din București, într-un concert live de la ora 20.00. We Singing Colors este o formație românească de indie-pop, care a luat naștere în 2011 în București la inițiativa lui Andrei Hațegan, solistul trupei The Amsterdams. Inițial ca un one man show, We Singing Colors a pornit la drum cu ambiția de a scoate în față melodia din muzică, în special prin voci, chitară și ritm și cu gândul de a cânta cât mai mult și în locuri cât mai interesante.

În formula recentă cu Andrei Hațegan și Roxana Niculae, trupa se remarcă după refrenul de la „Good days, bad days”, sau după fluieratul care se aude încă de când au lansat primul album în 2014 – „Made of wool, made of Heavy Metal”. Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, aparitți live la radio și pe scene din Spania, Bulgaria și Moldova.

Anul acesta We Singing Colors a lansat cel de-al doilea album, „Lone Learner”, în care melodia capătă și mai multă amploare prin adăugarea de noi instrumente, inclusiv în prestațiile live. Cele 11 piese au fost înregistrate pe parcursul ultimilor ani în diferite studio-uri, însa rezultatul final reprezintă viziunea trupei în acest moment, căreia i se alătură live Adi Seven la bass și Robert Dahlqvist la tobe.

Intrarea la concert este 15 lei, rezervările se pot face la numărul de telefon 0722 892 356, iar după concert seara va continua cu petrecerea de deschidere a unui nou sezon de muzică bună în Timișoara la Clubul Manufactura.

Află mai multe despre eveniment aici: https://www.facebook.com/events/286936365434043

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...