Noutăţi

Concert Vlad in Tears și Dark Fusion in Fabrica

Rusidava Management & Psychosounds Music prezintă în clubul Fabrica în data de 14 iunie un concert cu trupele Vlad in Tears (Germania) și Dark Fusion (România).

Biletele se găsesc în rețeaua iaBilet.ro: 25 RON presale, 35 RON la intrare în seara evenimentului.
 
Formația germanăVlad in Tearsse întoarce în România
Sound-ul formației se regăsește în aria gothic/rock/metal și este deja cunoscut publicului român după concertul susținut în cadrul Maximum Rock Festival 2017. Pe 15 decembrie 2017 s-a lansat noul album „Souls On Sale” via Eternal Sound Records, primul extras pe single „The Devil Won’t Take Me Home” beneficiind deja de videoclip.

Anul acestaVlad în Tearsva susține un mini-turneu în Balcani în luna iunie (14.06 BucureștiFabrica, 15.06 Plovdiv, 16.06 Sofia, 17.06 Thessaloniki).

Dark Fusion revine în forță anul acest, având la activ două albume de studio „InFusion” (2012) și „Cyber Nation” (2016) și un maxi-single „Dark City” (2015), Trupa a avut o serie de concerte de succes în cadrul mai multor festivaluri din țară și străînătate, culminând cu prezența în 2015 la Wacken Open Air – „Wet Stage”, unde a obținut locul 6 din 28 trupe concurente din toată lumea.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...