Noutăţi

Concert Tuff și Damage Case

Stevie Rachelle, bine-cunoscutul frontman al trupei Tuff – Glam Band se reîntoarce în București, după 6 ani de zile. Alături de muzicieni români, acesta va aduce spiritul anilor 80 din Los Angeles, în Quantic Club, Joi, 19 iulie. așteptăm la un concert cu un artist care a influențat multe generații de muzicieni de-a lungul timpului.

Invitați speciali pe 19 iulie sunt Damage Case!
Din 2010, Damage Case apare în rândul trupelor din underground-ul românesc, scopul fiind acela de a readuce pe scenă sunetul și energia metalului optzecist. Fiind puternic influenţaţi de trupe precum Mötorhead (de unde și numele), Judas Priest, dar și de formăţii de thrash, în perioada lui de glorie, direcţia muzicală este un mix de Speed/Thrash și Rock’n’Roll, mereu rapid, agresiv și old school.
Pe scurt, Damage Case sunt „The Romanian Rock’n’Roll Patrol”.

Link event Facebook: https://www.facebook.com/events/485122141934719/

BILETE:

20 de lei – presale în rețeaua iabilet.ro
25 de lei – în ziua concertului și la intrare

Joi, 19 iulie 2018
Quantic Club
București, Intrarea Grozăvești

Tuff este o trupă americană de glam metal, fondată în 1985 în Phoenix, Arizona, de către chitaristul Jorge DeSaint și basistul Todd Chase. Trupa a devenit completă odată cu sosirea tobosarului Michael Lean și a vocalistului Terry Fox, care a părăsit trupa rapid. Acesta a fost înlocuit de Jim Gilette, alături de care trupa a înregistrat primul EP, intitulat „Knock Yourself Out„. La scurt timp Jim a plecat pentru a forma Nitro, și a fost înlocuit de Stevie Rachelle.
Trupa a avut succes cu albumul de debut „What Comes Around Goes Around”, lansat în mai 1991 de Atlantic/Titanium Records. Single-ul „I Hate Kissing You Goodbye” a ajuns pe locul 3 în Dial MTV, în urma Metallica și Guns N’ Roses.
Tuff lansează „What Comes Around Goes Around Againîn 2012, album ce conține 4 piese reinregistrate precum și piese noi.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...