Noutăţi

Concert tribut Queen în Timișoara

Vineri 19 octombrie 2018 începând cu ora 20.00, iubitorii muzicii Queen sunt invitați în Manufactura la un concert de neratat alături de Crazy Little Queen Tribute Band.

Formația de tribut Crazy Little Queen s-a format în Ungaria în 2017 și este compusă din Giorgio la voce, Miklos Jurisits la chitară, Tamás Kajtár la bas, Gergely Kovács la tobe și Tamás Balikó la clape. Deși sunt personalități diferite, membrii trupei au găsit o punte comună puternică, muzica celor de la Queen, pe care o cântă cu tot sufletul în fiecare concert.

Chitaristul Miklos Jurisits își amintește cu nostalgie: „De fiecare dată când ieșea un nou cântec Queen la radio era o experiență cathartică, așa că înregistram rapid melodia pe casetă. În calitate de chitarist Brian May a fost întotdeauna idolul meu, iar dacă mi se cerea să cânt ceva la chitară, cu o piesă de la Queen puteam oricând să-mi impresionez prietenii.”

Pentru Giorgio, solistul formației, Queen a fost întotdeauna o combinație de versuri geniale și performanța muzicală fantastică, așa că, împreună cu membrii trupei, își alege mereu melodiile preferate și le redă publicului în concerte.

Intrare concert: 20 lei.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/732744167065755.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...