Noutăţi

Concert Tribut Pink Floyd cu Speak Floyd pe 14 septembrie la Hard Rock Cafe

Vineri, 14 Septembrie, te invităm la Hard Rock Cafe de la ora 22:30 la un show extraordinar de sunet și lumini cu SPEAK FLOYD, trupa românească tribut Pink Floyd! Prețul biletului include și o bere la draft Carlsberg!

Speak Floyd reușesc recreeze atmosfera psihedelică și amintească publicului de piese care au dominat topurile nu doar prin muzică ci și prin versurile filozofice. Membrii trupei: DUDU ISABEL-vocals, SANDY DEAC- keyboards, vocals, acoustic & electric guitars, KOVACS „Kovi” LASZLO – electric &  acoustic guitars, RĂZVAN ROTIS- drums & percussion, TUDOR POP- bass, EDI RAITA – keyboards,vocals, GENTIANA -lead & backing vocals, LAZĂR RUDY – saxophone, se adresează iubitorilor de rock progresiv de cea mai bună calitate, dar și celor care descoperă abia acum misterul Pink Floyd.

Formația Speak Floyd s-a înființat în ianuarie 2010 la Cluj, având în componență muzicieni cu experiență și care din pasiune pentru muzica formației Pink Floyd au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspirație și de mare succes în rândul ascultătorilor de muzică de calitate din România.

Prestațiile de excepție pe care le realizează membrii formației Speak Floyd când apar pe scenă, atenția și seriozitatea cu care abordează fiecare piesă, precum și proiectele de viitor la care lucrează membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care sperăm se poată bucura cât mai mulți iubitori de muzică bună din România și de ce nu, și din alte țări.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Târgul Cărții (Pasajul Latin), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plata SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele preţuri:

– VIP: 59 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 49 de lei, cu loc la masă în sală
Fără loc: 49 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul HerăstrăuȘoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!