Noutăţi

Concert Tom Jones la Cluj-Napoca

Sir Tom Jones va cânta pentru prima dată în Transilvania! Artistul britanic vine în România pentru a încânta publicul din Cluj cu cele mai cunoscute hit-uri: It`s Not Unusual, Kiss, Delilah, I`ll never fall In Love Again și If I Only Knew. Pe lângă aceste cântece, Tom Jones va interpreta noi piese de pe cele mai recente albume: Long Lost Suitcase, Spirit In The Room și Praise & Blame.

Sir Tom Jones este un artist complet, care a explorat multe genuri muzicale și preferințele unui public la fel de divers și eclectic. Cu o carieră muzicală de peste cinci decenii, Tom Jones este o forță în lumea muzicală, câștigând admirația criticilor atât pentru show-urile live desăvârșite, cât și pentru cele peste 40 de albume înregistrate. De-a lungul carierei, Tom Jones a câștigat numeroase distincții muzicale, iar în 2006 a fost investit la rangul de cavaler de către regina Marii Britanii, fiind invitat concerteze la Palatul Buckingham cu ocazia celebrării Jubileului de Diamant.

Anul 2010 a marcat lansarea albumului “Praise & Blame”, ce conține exclusiv cântece înregistrate live în celebrul studio al lui Peter Gabriel. Albumul este o întoarcere la origini și a fost produs de Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini). În anul 2012 a urmat lansarea albumului “Spirit In The Room”, cu piese scrise de muzicieni celebri, precum Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon sau Paul McCartney, rezultând un mix de naturalețe, simplitate și muzică soul.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara la următoarele prețuri:

Seating TEREN VIP –  475 lei

Seating TRIBUNE 1 –  395 lei

Seating TEREN PREMIUM345 lei

Seating TRIBUNE 2 285 lei

Seating TRIBUNE 3225 lei

Seating TRIBUNE 4 – 1145 lei

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!