Noutăţi

Concert thrash metal în Manufactura

Miercuri în 10 aprilie 2019 de la ora 21.00, pe scena din Manufactura urcă pentru prima dată trupa de thrash metal Bloodlost din Elveția.

Bloodlost a apărut în 2005 ca trupă de garaj formată dintr-o mână de prieteni pasionați de stilul clasic de thrash metal.

În 2008 apare primul lor album Hellcome, urmat de un prim turneu european în 2009. În 2011 trupa lansează al doilea album Trashell urmat de Evil Origins în 2015, după care formația pornește în al doilea turneu european. În 2017 se lucrează intens la al patrulea album (care se lansează în 2018) Diary of death și Bloodlost pornesc în al treilea turneu alături de trupa BEASTÖ BLANCÖ (USA).

Fiind în continuă creștere și perfecționare muzicală, formația se inspiră constant din old school thrash metal-ul celor de la Slayer, Kreator sau Destruction.

Pe scena din Manufactură vor urca:

Francisco Martins (chitară & voce)
Nico Fontannaz (tobe)
Lionel Fontannaz (Bass & voce)

Intrare concert: 15 lei

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/294042008132050/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...