Noutăţi

Concert thrash metal cu Dimenzion Psychosphere şi Mental Despair din Norvegia

Joi 8 septembrie 2016, seară thrash metal în Club Black Helmets (Bucureşti)!

DIMENZION PSYCHOSPHERE (Norvegia)

https://web.facebook.com/Dimenzionpsychosphere-173076819400231/

Deşi provin din Norvegia, Dimenzion Psychosphere nu au mers pe mâna black metalului. Din contra, direcţia lor e thrash industrializat, groovy, combinat cu apariţii scenice unice, un real soundtrack al apocalipsei.

Cu o istorie de 16 ani şi cu două albume foarte bine primite de presa de specialitate, Dimenzion:Psychosphere ajung în premieră în România, cu un show pe 8 septembrie în Bucureşti.

MENTAL DESPAIR (Norvegia)

https://web.facebook.com/mentaltfortvila
www.mentaldespair.com/

Tânăra trupă norvegiană, Mental Despair vin cu un amestec tăios de thrash, groove şi death metal, într-o manieră destul de modernă. Având în spate un EP lansat în 2014 („Another World”) şi concerte alături de nume grele, gen SepticFlesh, Taake, Kampfar, Sahg, Purified în Blood şi Communic, Mental Despair pornesc în primul lor turneu, care va include şi Bucureştiul.

BULLETPROOF (thrash metal/Bucureşti)

https://web.facebook.com/bulletproof.thrash

„Beer and Rock’n’Roll” este starea de spirit a oricărei trupe de thrash metal care se respectă. Cu doar un an de activitate în spate, dar cu un entuziasm contagios pentru concerte, Bulletproof se află în faţa celui mai important examen scenic din acest an, împărţind pentru prima oară scena cu două formaţii din străinătate!

CLUB BLACK HELMETS (Str. George Ranetti nr. 23, Bucureşti).

Joi 8 septembrie 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Preţul biletului: 20 lei (la intrare, în seara concertului, dar se acceptă şi rezervări, cu plata în avans – relaţii la 0722.814.991).

Mijloace de transport: autobuz 601, metrou Grozăveşti.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri şi tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului şi pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Pagina evenimentului pe Facebook:
https://web.facebook.com/events/1147534695317545/

Eveniment Metal Under Moonlight (ediţia a 60-a).

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...