Noutăţi

Concert The Underground Youth în Timișoara

Duminică, 26 mai 2019, pe scena din Capcana (ex Daos) va urca trupa The Underground Youth din UK.

The Underground Youth a luat naștere acum 10 ani la inițiativa lui Craig Dyer care își oferea gratuit în mediul online înregistrările lo-fi psychedelic. Primele albume „Morally Barren” și „Voltage” din 2009 dar și „Mademoiselle” și „Sadovaya” din 2010 i-au adus o bază consistentă de fani care a crescut rapid. Aprecierile primite l-au determinat pe Craig lanseze următorul album în 2011 „Delirium”, înființeze trupa și își ducă muzica pe scenă. Au urmat apoi alte materiale muzicale, „The Perfect Enemy For God” în 2013, „Haunted” din 2015 și „What Kind Of Dystopian Hellhole Is This?” din 2017.

Cu un sunet distinct care s-a dezvoltat continuu de-a lungul anilor, The Underground Youth a trecut de la brandul unic de darkly cinematic psychedelia la un stil crud de post-punk, captat în cel de-al 9-lea album „Montage Images of Lust & Fear”.

După mai multe schimbări în line-up-ul trupei, astăzi The Underground Youth înseamnă: Craig (voce, chitară), Olya Dyer (tobe), Max James (chitară bas) și Leonard Kaage (chitară).

Bilete pre-sale 20 lei: https://www.iabilet.ro/bilete-the-underground-youth-42385/

Bilet în seara concertului: 25 lei.

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/311893436174146

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!