Noutăţi

Concert The Dead Ceausescus & onenightstand în Timișoara

Vineri în 22 februarie 2019 avem onoarea să îi aducem pe scena din Timișoara pe nemuritorii The Dead Ceausescus, într-un concert LIVE în clubul Capcană (ex Daos). În deschidere începând cu ora 20.00 va cânta trupa de rock onenightstand aflată în plin turneu prin țară.

The Dead Ceaușescu se autoproclamă o tragicomedie într-un singur act, inspirată din „zilele bune” ale comunismului. Apărută în 2006 formația nu se consideră neapărat un „super grup” ci mai repede o gașcă de prieteni afectați de trecut și de politica țării natale, care din când în când se mai adună de-o distracție.

Într-o țară în care nici dictatorul nu a murit, nici poliția nu a uitat că a fost miliție, The Dead Ceausescus oferă publicului exact ceea ce v-ați aștepta de la o trupă de punk rock: dinamism, satiră politică, dezordine și haos! Concertele lor sunt completate cu interludii, proiecții video și imnuri din epoca de aur, precum și cu apariții vocale ale celebrei coana Leana.

În ultimii 7 ani trupa onenightstand s-a făcut auzită și remarcată în underground-ul scenei rock românești, prin concerte live, electrizante, fiind singura trupa românească care îmbină energia classic rock-ului cu blues și atitudinea punk rock.

Onenightstand își găsește rădăcinile în trupe că Guns n’ Roses, The Rolling Stones, The Pretty Reckless și Joan Jett, dar și-a rafinat stilul de-a lungul numeroaselor apariții live, crescând numărul fanilor cu fiecare concert. Primele lansări muzicale s-au concretizat în 2012 sub formă unor Demo-uri, urmate de lansarea single-ului (Dirty Secret) în 2017 iar începând cu 2018 trupa lansează periodic compilații live din turnee, sub numele de „live bootleg”.

Intrare concert: 25 lei.
Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-the-dead-ceausescus-onenightstand-live-punk-în-capcană-39825/

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/306867173508572

 

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!