Noutăţi

Concert TAXI – Necenzurat

Joi, pe 1 noiembrie de la ora 21:30, BestMusic te invită la Hard Rock Cafe la un concert excepțional susținut de trupa Taxi! Atenție: showul se cheamă Necenzurat și conține limbaj licențios. Recomandăm nu veniți cu copiii.

Prinde-ţi centura de siguranţă şi aliniază-te la startul unei curse printre hituri – “Jumătatea mea”, “Cele două cuvinte”, “Eşti iubibilă” şi multe alte piese celebre, pline de umor şi ironie, marca Dan Teodorescu!

În al 20-lea an de activitate al trupei TAXI, aceasta are în portofoliu peste o mie de concerte, o prezenţă la Eurovision, opt albume, multe clipuri şi nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, romantice și/sau ironice, transformă orice recital al trupei într-o experienţă memorabilă, de la care pleci cu fruntea descreţită şi cu refrenele pe buze.

Vino la evenimentul TAXI din Hard Rock Cafe, de la ora 21.30, pentru a cânta hit după hit şi a te bucura de reîntâlnirea cu una din trupele tale preferate, într-o atmosferă unică!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3) Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Biletele au următoarele preţuri:

– VIP: 90 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 65 de lei, cu loc la masă în sală

Sunt disponibile și bilete fără loc la prețul de 65 de lei.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul HerăstrăuȘoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...