Noutăţi

Concert Solstafir în martie

Solstafir va susține încă un turneu European pentru a închide cercul în urma lansării “Berdreyminn” din 2017, cel de-al șaselea album. O dată cu finalizarea ciclului “Otta” când au interpretat albumul în întregime, secțiunea de orchestra cu corzi care a dat culoare anterior va fi prezentă pe scenă, Solstafir dorind transmită compozițiilor faimoase un alt suflet.
O abordare diferită va guverna acest turneu în particular și pentru în lumina reflectoarelor nu va fi doar “Berdreyminn”. Inspirația se va naște dintr-o sferă mai generoasă, o orientare către o parte a sufelului, către sublim învăluind pe cei prezenți cu multă emoție. O metamorfoză de la cocon până la zborul liber către cer.
Soarele amiezei se ridică. Există o lumină în interiorul furtunii.
Concertul va avea loc în Kruhnen Musik Halle Brașov. Cei care ajung mai repede pot socializa în clubul Rockstadt care este lângă sala unde va avea loc concertul.

Biletele sunt disponibile online prin www.iabilet.ro sau fizic în punctele de prezență în teritoriu ale iabilet și în clubul Rockstadt în scurt timp.

Pre-Sale: 150 de bilete la prețul de 75 RON până în 07.01.2019
General Sale: 150 de bilete la prețul de 85 RON până în 23.03.2019
Door Sale: 100 RON în ziua evenimentului.

Minorii au accesul permis însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...