Noutăţi

Concert ska & punk cu Ska-nk la Timișoara

Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 22.00 se lasă cu o petrecere mare și veselă de ska & punk în clubul Capcana din Timișoara, cu trupa Ska-nk într-un super concert LIVE.

SKA-NK este o trupă ce s-a format pe tărâmuri baimarene în vara anului 2010. Fiind amatori de muzică veselă, au hotărât ca numele formației fie o abreviere a stilurilor principale care îi definesc: ska-ul și punk-ul. Mai mult, în piesele lor se observă și influențe reggae sau rap. Piesele ating o gamă vastă de subiecte, de la cele mai serioase, până la versuri pline de umor sau jocuri de cuvinte îndrăznețe.

Băieții au două albume la activ: „Suntem la televizor” (2011) și „Pe acorduri de vară” (2015), plus o serie de videoclipuri oficiale.

Just a Happy night with happy Punk for happy people”.

Intrarea la concert costă 20 de lei iar mai multe detalii despre eveniment se găsesc aici: https://www.facebook.com/events/494154581140124

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...