Noutăţi

Concert Shining la București

Trupa suedeză de black metal, Shining, împreună cu Niklas Kvarforth, va cânta la București pe 25 martie în club Fabrica.

Shining fabrica
Shining este o trupă de black metal din Suedia  înființată de Niklas Kvarforth în 1996. De-a lungul timpului, grupul a trecut printr-o serie de schimbări ale genurilor muzicale, de la black metal cu influențe doom și depressive, până la progressive extreme metal, ceea ce a impresionat o gamă largă de publicuri ascultătoare de metal. Trupa este cunoscuă pentru prestațiile live unice și controversate. Până în prezent, Shining are 9 albume la activ, cel mai recent fiind „Everyone, Everything, Everywhere, Ends”, lansat în aprile anul trecut.

Trupele care vor cânta în deschidere vor fi anunțate curând.

Numărul de bilete este limitat la 400 și se găsesc online pe www.iabilet.ro și în format fizic în rețeaua iabilet.ro: Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lânga casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX – partener TELEKOM, reţeaua de magazine SAY – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe dar şi în ziua concertului, la intrare.

Primele 100 de bilete au pret special si se gasesc pe www.iabilet.ro și se găsesc la prețul promoțional de 55 de lei. După epuizarea acestora, bilete vor costa 60 de lei până pe 1 decembrie. După această dată, prețul acestora va ajunge la 65 de lei și 70 de lei în ziua concertului, la intrare.

 

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!