Noutăţi

Concert Shai Hulud în Club Fabrica

Data: miercuri, 27 aprilie 2016

Ora de incepere: 21:00

Locație: Fabrica, Bucuresti

  • 20 lei
  • 25 lei – la intrare

shai hulud

Shai Hulud este o trupă americană de metalcore formată în Pompano Beach, Florida în 1995 și care s-a mutat mai târziu în Poughkeepsie, New York. Numele trupei vine de la viermii giganți de nisip din romanul lui Frank Herbert, Dune. Membrii de bază ai trupei sunt considerați Matt Fox (chitară), care scrie majoritatea cântecelor și versurilor, dar și Matt Fletcher (inițial chitară, acum bas) care asistă la compunerea cântecelor.

The Boy Who Cried Wolf este o trupă din București de metal care a luat ființă prin coliziunea celor două trupe, CHESTER & Breathelast. Este compusă din Alex (tobe), Bogdan (chitară, vocal), Radu (bass, screams) și Mihai (Throat and Air Loss).

Take No More este o trupă de hardcore / punk din București formată din Mălin Neamțu (tobe), Gheorghe „Tzana” Rareș (chitară), „Dante” Robert (bass) și Mihai Parchisanu (vocal).

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...