Noutăţi

Concert Rublood – industrial gothic metal italian la Bucureşti

mum-64
RUBLOOD (industrial gothic metal/Italia)

https://web.facebook.com/rublood
http://www.rublood.com

Potrivit criticilor, Rublood este o formaţie influenţată de Rammstein, Marilyn Manson, Depeche Mode şi Deathstars. Fără nege slăbiciunea pentru aceste trupe, italienii şi-au creat totuşi un stil unic şi o metodă de a concepe o muzică întunecată şi plină de poezie. Cu o existenţă de 8 ani şi două materiale lansate, Rublood ajunge în premieră şi în România, la sfârşitul acestui an.

TROLLO PUB (Şoseaua Viilor nr. 11, Bucureşti)

Duminică 18 decembrie 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Mijloace de transport: autobuz 173 (staţia Spătaru Preda), autobuz 117 (staţia sos. Viilor). Colţ cu strada Năsăud, la cinci minute de Liberty Mall. RATB: tramvai 32 / autobuz 117 de la Piaţa Unirii.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Stand de CD-uri şi tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului şi pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupei italiene.

Pagina evenimentului pe Facebook:

https://web.facebook.com/events/187304278340833/

Eveniment Metal Under Moonlight (ediţia a 64-a).

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...