Noutăţi

Concert Rotheads (RO) și Sewer Trench (UK) în Underworld

Vineri 6 Octombrie SEWER TRENCH (Death Crust Punk, UK) și ROTHEADS (Old School Death Metal, RO) vor concerta în Underworld, București, începând cu ora 20:00.

Sewer Trench din Londra, UK vor porni un mini turneu balcanic în București. S-au format în 2012 și au lașat numeroase splituri, demouri și EP-uri, dar și un album, Optimism, în 2018. Stilul poate fi descris ca crust/death metal/grindcore, combinând mesajele și atitudinea punk cu agresivitatea death metalului.

Formați în 2014, Rotheads au lansat în 2022 cel de-al doilea album, Slither în Slime, trecând prin diversele variații ale death metalului old school, pasaje lente și apăsătoare, riffuri tremolo, melodii sinistre, solo-uri psihedelice și urlete guturale. Au fost culese piese de pe parcursul a 8 ani și 4 materiale pentru a fi prezentate atât pe scene cât și în beciuri, special pentru a recrea atmosfera death metalului de la începuturile anilor 90.

Facebook event

https://sewertrench1.bandcamp.com/
https://rotheads.bandcamp.com/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...