Noutăţi

Concert rock cu Leecher și Sniffyction LIVE în Timișoara

Joi, 17 mai 2018, de la ora 19.00, Club Manufactura Timișoara va invită la o seară de rock cu trupele Leecher și Sniffyction din Ungaria.

Leecher este o trupă de metal rock simfonic înființată în 2008, unde vocea solistei se împletește perfect cu un violoncel în loc de chitară, fiind acompaniată de tobe și orchestra, într-un sunet original metalic.

După primii ani de cover-uri, creațiile originale au preluat set-listul formației care astăzi își compune propriile cântece și spectacole. Stilul aparte al trupei a fost apreciat și la nivel național și mai apoi european, de aceea în anul 2013 Leecher a cântat în Italia și totodată a câștigat concursul Hammer World Hungary, în urmă căruia a apărut și primul abum înregistrat în studio.

Sniffyction este o trupa rock feminină din Budapesta, inspirată din glam metal, hard rock și punk. Concertele lor te duc în stilul anilor 70 și 80, cu piese originale și tendințe moderne. Cu visele lor mari și pasiunea pentru muzică, Sniffyction se străduiește să devină următoarea generație rock muzicală, care poate continuă ceea ce au început mari idoli precum Sex Pistols, Damned, New York Dolls,Ramones și alții.

Intrare 20 LEI.

RSVP: 0722 892 356

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...