Noutăţi

Concert punk cu Voodoo Healers şi Monokrom la Timişoara

Duminică, 26 martie 2017, orele 20:00 R&R Booking România invită la un concert punk susţinut de trupele Voodoo Healers din Grecia şi Monokrom din Timişoara.


Evenimentul va avea loc la Manufactura în Timişoara iar evenimentul îl găsiţi, aici: https://www.facebook.com/events/285524291880176/
Intrare: 15 lei
Voodoo Healers este o trupă punk n’ roll plină de energia rock n’ roll din Grecia (Salonik). S-au întâlnit pentru prima oară în anul 2000 când au început cânte la partyuri iar în 2003 au pus bazele formaţie începând cu coveruri după The Stooges, MC5, The Ramones, şi The Clash iar în paralel ocupundu-se totodată şi de compoziţiile lor proprii.
Au la activ trei albume lansate, precum urmează: „Living In A Dogville” (2006) „Dawn Of A Day” (2011) and „First You Dream After You Die” (2014). Pe lângă cele trei albume Voodoo Healers apar şi pe compilaţia tribute pentru Sky „Sunlight” Saxon cu cânteculOut of the Question”.
Voodoo Healers poate fi menţionată ca şi trupă nomadă, având câte două turnee realizate în fiecare an atât în Grecia cât şi în Europa!

Membri:
George Healer–chitară/B Vocal
The Jack—chitară bas/B Vocal
Timo Healer–Tobă
Fast” Chris Pentelas –chitară/Vocal

Monokrom este o trupă de “alt-punk” înfiinţată în 2014. Trupa a început cu concerte acustice, la mici evenimente publice din Timişoara, interpretând piese de la trupe de pop-punk precum Green Day, Blink182, The Offspring. Din toamna lui 2015, trupa a început scrie piese proprii, cu teme nautice, cu influenţe foarte diverse (“practic încercăm creem un gen nou”).

Membri:
Seba Ursache-Voce/Chitară
Vinter Marco-Chitară
Darius Zelenco-Bass
Răzvan Muthi-Tobe

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...