Noutăţi

Concert post-punk și dark rock cu trupa Varsovie din Franța în Timisoara

Sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20.00, trupa de dark wave Varsovie poposește în Manufactura într-un concert live cum nu se aude prea des în Timișoara.

Undeva între stilurile post-punk și dark-rock, VARSOVIE s-a format în anul 2005 în Grenoble – Franța la inițiativa lui Arnault Destal (tobe / versuri / muzică) și Grégory Catherina (voce / chitară / muzică).

După lansarea primelor 2 albume în 2008 și 2014, Varsovie revine cu un nou material în 2018, „Coups et Blessures„, cu versuri tot în limba franceză pe o linie strânsă, nervoasă dar totuși melancolică. Deși albumele sunt create de liderii fondatori, trupa rămâne un trio în concerte, avându-l alături pe Guillaume Tesi la chitară bas.

Niciun mesaj de livrat, cu excepția încercării de a da din nou un sens folosindu-ne de armele disponibile.” (Varsovie)

Intrarea la concert costă 30 de lei iar mai multe detalii despre eveniment se găsesc aici: https://www.facebook.com/events/2302652929811141/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...