Noutăţi

Concert ODD CREW și CRIMENA

Bulgarii de la ODD CREW vor concerta luni, 18 iunie 2018, începând cu ora 20:00 în club Quantic. Show-ul va fi deschis de Crimena.

Odd Crew este una dintre celel mai titrate trupe de metal din Bulgaria, cu o experiență de peste 17 ani și line-up neschimbat încă de la înființare. Trupa se bucură de o reputație excelență în underground, iar în ultimii 10 ani show-ul lor energetic a umplut în repetate rânduri cluburi din întreaga Europă. În 2015 și-au lansat al patrulea album, „Mark These Words”. Albumul a fost înregistrat în Suedia cu producătorul Daniel Bergstrand, care a lucrat cu trupe ca In Flames, Meshuggah, Behemoth și mulți alții. Mixul a fost realizat de Jason Suecof, binecunoscut pentru munca sa alături de Trivium, DevilDriver, Chimaira etc.
Aflați într-un nou turneu european, Odd Crew vor urca pe scena clubului Quantic, după alte două concerte în România: Timișoara în cadrul Road Patrol Festival și la Cluj unde vor concerta alături de Sky Swallows Challenger.
CRIMENA este o trupă de Groove Metal violent din Craiova, înființată la sfârșitul anului 2012. Până în momentul de față au lansat un EP (neoficial) în 2015 numit Genesis VI:XIII precum și un album full length CHAPTER ONE: Divine Betrayal în 2016. Cel din urmă a fost lansat sub casa de discuri grecească The Leaders Records, cei care au fost responsabili și pentru primele materiale discografice ale celor de la Jinjer.

Primele 100 de bilete sunt disponibile în rețeaua iabilet la prețul de 15 lei/bilet. După epuizarea acestora și la intrare prețul va fi 20 lei/bilet.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plata SelfPay din toată țar

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...