Noutăţi

Concert Obscura și God Dethroned în Quantic

Obscura revine la București pe 21 februarie în Club Quantic. În deschidere vor cânta God Dethroned, Fractal Universe și Thulcandra. Primele 100 de bilete costă doar 59 de lei și se găsesc pe iabilet.ro

Bilete: www.iabilet.ro/bilete-concert-obscurasi-god-dethroned-la-quantic-47293/

Obscura este un nume cunoscut deja pe scena death metalului progresiv. Din 2002 până în prezent, formația germană a lansat 5 materiale de studio. Obscura este cunoscută pentru pasajele muzicale complexe, lucru datorat și faptului membrii formației au studiat teorie muzicală. Formația a atras atenția destul de repede, la doar 4 ani de la înființare plecând în turenul alături de Suffocation prin Europa. Au urmat apoi concerte susținute în Statele Unite și în Asia alături de Nile și Triptykon, dar și prezente pe scenele principalelor festivaluri din Europa.

God Dethroned vine din Olanda, fiind una dintre primele trupe de metal extrem din această țară. Formația a luat naștere în 1991 și a activat cu mici întreruperi până în prezent. Are la activ 10 albume în care tratează teme specifice black și death metalului. De-a lungul timpului a avut turnee alături de nume importante ale scenei black metal precum Marduk, Immortal, Deicide sau Impaled Nazarene.

Fractal Universe vine din Franța și abordează un death metal progresiv. Înființată în 2013, formația a lansat două albume de studio, cel mai recent, Rhizomes of Insanity fiind scos anul acesta. Temele lirice abordate de Fractal Universe sunt de natură filosofică de cele mai multe ori.

Primele 100 de bilete costă doar 59 lei, următoarele 100 de bilete costă 69 lei, în presale 79 de lei iar la intrare 100.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!